Cenjene stranke obveščamo, da bo med velikonočnimi prazniki naš delovni čas nekoliko spremenjen, in sicer bomo 19. 4. 2019 za vas na voljo do 13h, dne 22.4.2019 pa bo pisarna zaprta. Pisarna bo prav tako zaprta med prvomajskimi prazniki, namreč 1. in 2.5.2019. Želimo vam lepe praznike!


Preberi več


Preberi več


Preberi več

Z razvojem novih tehnologij in medijev ter razcvetom spletnih in ostalih sodobnih načinov prodaje so se tudi kršitve pravic intelektualne lastnine razširile iz klasičnih okvirov na nova socialna omrežja. V zadnjem času opažamo še zlasti velik razmah strani na Facebook-u, ki s prodajo ponaredkov ali z dejanji nelojalne konkurence kršijo zavarovane pravice imetnikov starejših blagovnih znamk, modelov in avtorskih pravic. Poleg klasičnih načinov ukrepanja lahko v imenu stranke, kateri so kršene pravice, vložimo tudi prijavo kršitve neposredno na Facebook. Takšno ukrepanje se je po naših izkušnjah izkazalo za izredno hitro, učinkovito ter v primerjavi s standardnimi ukrepi (prijave na Tržni inšpektorat, vložitev tožb ...) tudi stroškovno zelo ugodno.


Preberi več

Patentna pisarna d.o.o. je bila s strani ugledne revije WTR 1000 v letu 2015 uvrščena v zlato - najvišjo kategorijo slovenskih zastopnikov za področje znamk. Do letos v to kategorijo iz Slovenije ni bila uvrščena še nobena pisarna. Kot posameznici sta bili še posebej izpostavljeni pravnici Vesna Kovič in Irena Kadunc. Več o tem na


Preberi več

logoKontakt

Patentna pisarna d.o.o.
Čopova 14 
p.p. 1725
1001 Ljubljana, SLOVENIJA


Piškotki     |     Informacije za posameznike po GDPR
© Copyright 2016 Patentna Pisarna      

Spletni piškotki

Spletno mesto patent.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (Več o piškotkih)