Kolektiv Patentne pisarne d.o.o. sestavljamo visoko usposobljeni slovenski in evropski zastopniki za patente, modele in znamke, pravniki, svetovalci za znamke, lingvisti ter administrativno osebje, ki s skupnim delom nudimo našim strankam kvalitetno in celostno obravnavo. Z rednimi izobraževanji in izpopolnjevanji svojega znanja zagotavljamo, da so naše znanje in izkušnje kar se da relevantne ter v skladu s trenutno prakso.

Vizitka zaposlenega

Izobrazba in kvalifikacije

univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom
slovenska zastopnica za znamke in modele
evropska zastopnica za znamke in modele

Izkušnje

Klara se je ekipi Patentne pisarne d.o.o. pridružila leta 2010 po z odliko opravljeni diplomi na ljubljanski Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani s področja industrijske lastnine. Leta 2013 je pri Uradu RS za intelektualno lastnino (URSIL) opravila strokovni izpit za zastopnico za znamke in modele ter se nato vpisala kot evropska zastopnica za znamke in modele pri Uradu Evropske unije za intelektualno lastnino.

Njeno delo obsega zlasti svetovanje in vodenje postopkov v povezavi z znamkami – od poizvedb, vložitev novih prijav, zastopanja strank v postopkih zavrnitev zaradi absolutnih razlogov in v ugovornih postopkih, zasledovanja novih podobnih in enakih znamk do zastopanja strank v primeru kršitev. Prav tako skrbi za pripravo dokumentov in vpise sprememb v register (vpisi statusnih sprememb, prenosov, licenc, zastavnih pravic itd.). Tekom svojega dela se udeležuje različnih seminarjev in konferenc, ki jih organizirajo URSIL, WIPO, EUIPO in ostali ponudniki.

Jeziki

angleščina, nemščina, francoščina, hrvaščina/srbščina

E-mail

#EM#6b7277707060746e6b497a6a7868607b3e627b#EM#

Nazaj

logoKontakt

Patentna pisarna d.o.o.
Čopova 14 
p.p. 1725
1001 Ljubljana, SLOVENIJAPiškotki     |     Informacije za posameznike po GDPR
© Copyright 2016 Patentna Pisarna      

Spletni piškotki

Spletno mesto patent.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (Več o piškotkih)