Kolektiv Patentne pisarne d.o.o. sestavljamo visoko usposobljeni slovenski in evropski zastopniki za patente, modele in znamke, pravniki, svetovalci za znamke, lingvisti ter administrativno osebje, ki s skupnim delom nudimo našim strankam kvalitetno in celostno obravnavo. Z rednimi izobraževanji in izpopolnjevanji svojega znanja zagotavljamo, da so naše znanje in izkušnje kar se da relevantne ter v skladu s trenutno prakso.

Vizitka zaposlenega

Izobrazba in kvalifikacije

profesorica angleščine in francoščine

Izkušnje

Maja se je po zaključku študija na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani sprva zaposlila kot profesorica angleščine, v Patentni pisarni d.o.o. pa dela od leta 1993 kot svetovalka za znamke.

Strankam svetuje glede zaščite mednarodnih in evropskih znamk ali nacionalnih prijav znamk v tujini. Skrbi za pripravo in vložitev novih prijav teh znamk in dokumentov v zvezi z njimi, pripravlja dokumentacijo za vpise sprememb in vodi korespondenco s tujimi zastopniki. Ureja tudi obnovitve mednarodnih in evropskih znamk in vpise vseh sprememb, ki so s tem povezane. Ob delu se izpopolnjuje na različnih seminarjih in konferencah, zlasti tistih, ki jih organizirata EUIPO in WIPO.

Jeziki

angleščina, francoščina, nemščina, hrvaščina/srbščina

E-mail

#EM#6d6b6770614576667c6c647f227e67#EM#

Nazaj

logoKontakt

Patentna pisarna d.o.o.
Čopova 14 
p.p. 1725
1001 Ljubljana, SLOVENIJAPiškotki     |     Informacije za posameznike po GDPR
© Copyright 2016 Patentna Pisarna      

Spletni piškotki

Spletno mesto patent.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (Več o piškotkih)