Kolektiv Patentne pisarne d.o.o. sestavljamo visoko usposobljeni slovenski in evropski zastopniki za patente, modele in znamke, pravniki, svetovalci za znamke, lingvisti ter administrativno osebje, ki s skupnim delom nudimo našim strankam kvalitetno in celostno obravnavo. Z rednimi izobraževanji in izpopolnjevanji svojega znanja zagotavljamo, da so naše znanje in izkušnje kar se da relevantne ter v skladu s trenutno prakso.

Vizitka zaposlenega

Izobrazba in kvalifikacije

univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom
slovenska zastopnica za znamke in modele
evropska zastopnica za znamke in modele

Članstvo

Mednarodno združenje za znamke (INTA)


Izkušnje

Irena je po študiju na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani prve delovne izkušnje pridobivala v odvetniški pisarni ter kasneje sodelovala pri ustanavljanju Tehnološke agencije. Od leta 2005 je zaposlena v Patentni pisarni d.o.o.

Ukvarja se z zastopanjem strank tako pred sodišči (predvsem v primerih kršitev pravic IL) kot tudi pred upravnimi organi. Njeno delo je pogosto usmerjeno k pogajanjem za sporazumno rešitev sporov, s katerimi se sodnim postopkom poskuša vnaprej izogniti. Poleg tega stranke zastopa v carinskih postopkih, pripravlja pa tudi strategijo zaščite na področju znamk. Udeležuje se različnih seminarjev in konferenc.

Jeziki

angleščina, hrvaščina/srbščina

E-mail

#EM#696a6367716b654778687e6e6279207c79#EM#

Nazaj

logoKontakt

Patentna pisarna d.o.o.
Čopova 14 
p.p. 1725
1001 Ljubljana, SLOVENIJA


Piškotki     |     Informacije za posameznike po GDPR
© Copyright 2016 Patentna Pisarna      

Spletni piškotki

Spletno mesto patent.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (Več o piškotkih)