Kolektiv Patentne pisarne d.o.o. sestavljamo visoko usposobljeni slovenski in evropski zastopniki za patente, modele in znamke, pravniki, svetovalci za znamke, lingvisti ter administrativno osebje, ki s skupnim delom nudimo našim strankam kvalitetno in celostno obravnavo. Z rednimi izobraževanji in izpopolnjevanji svojega znanja zagotavljamo, da so naše znanje in izkušnje kar se da relevantne ter v skladu s trenutno prakso.

Vizitka zaposlenega

Izobrazba in kvalifikacije

univerzitetna diplomirana inženirka kemijske tehnologije
slovenska patentna zastopnica
evropska patentna zastopnica

Članstvo

Združenje za zaščito industrijske lastnine (AIPPI)
Evropski patentni inštitut (epi)

 

Izkušnje

Zlata je diplomirala na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani. Patentni pisarni d.o.o. se je pridružila leta 1990. Strokovni izpit za patentno zastopnico je pri Uradu RS za intelektualno lastnino (URSIL) opravila leta 2002 in se istega leta vpisala kot evropska patentna zastopnica pri Evropskem patentnem uradu (EPO).

Njeno delo obsega svetovanje prijaviteljem izumov s področja kemije in farmacije, oblikovanje nacionalnih, evropskih in mednarodnih patentih prijav in vodenje postopkov od vložitve patentnih prijav do podelitve patentov pred pristojnimi patentnimi uradi (nacionalnimi in evropskim). Obravnava tudi evropske patente, s katerimi se zahteva varstvo v Republiki Sloveniji, kar predvsem obsega prevajanje in vlaganje patentnih zahtevkov evropskih patentov pri slovenskem Uradu za intelektualno lastnino. Prav tako se ukvarja s pripravo in vlaganjem prijav ter dokumentacije za dodatne varstvene certifikate za zdravila in fitofarmacevtska sredstva.

Jeziki

angleščina, nemščina, hrvaščina/srbščina

E-mail

#EM#7a736d70447567736d677e257f64#EM#

Nazaj

logoKontakt

Patentna pisarna d.o.o.
Čopova 14 
p.p. 1725
1001 Ljubljana, SLOVENIJA


Piškotki     |     Informacije za posameznike po GDPR
© Copyright 2016 Patentna Pisarna      

Spletni piškotki

Spletno mesto patent.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (Več o piškotkih)