Kolektiv Patentne pisarne d.o.o. sestavljamo visoko usposobljeni slovenski in evropski zastopniki za patente, modele in znamke, pravniki, svetovalci za znamke, lingvisti ter administrativno osebje, ki s skupnim delom nudimo našim strankam kvalitetno in celostno obravnavo. Z rednimi izobraževanji in izpopolnjevanji svojega znanja zagotavljamo, da so naše znanje in izkušnje kar se da relevantne ter v skladu s trenutno prakso.

Vizitka zaposlenega

Izobrazba in kvalifikacije

univerzitetni diplomirani inženir strojništva
slovenski patentni zastopnik

evropski patentni zastopnik
evropski zastopnik za znamke in modele

Članstvo

Združenje slovenskih zastopnikov za intelektualno lastnino
Mednarodno združenje za zaščito intelektualne lastnine (AIPPI)

Izkušnje

Andrej se je po zaključku študija energetike in procesnega strojništva na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani leta 1995 zaposlil v industriji, kjer je delal skoraj polnih 10 let. Novo zaposlitev je poiskal v Patentni pisarni d.o.o. Leta 2011 je pri Uradu RS za intelektualno lastnino (URSIL) opravil strokovni izpit za patentnega zastopnika in se istega leta vpisal kot evropski zastopnik za znamke in modele pri Uradu Evropske unije za intelektualno lastnino (EUIPO).

Dela na področju svetovanja strankam v zvezi s strategijo zaščite industrijske lastnine. Sestavlja nove patentne in modelne prijave in zastopa stranke pred slovenskim Uradom (URSIL) in mednarodnimi uradi (EUIPO, WIPO). Glede na potrebe strank daje strokovna mnenja glede kršitev pravic iz patenta ali modela. Redno se udeležuje seminarjev in delavnic s področja industrijske lastnine, ki jih organizirajo URSIL, WIPO, EPO in drugi.

Jeziki

angleščina, nemščina, hrvaščina/srbščina

E-mail

#EM#61727466706c656e6b497a6a7868607b3e627b#EM#

Nazaj

logoKontakt

Patentna pisarna d.o.o.
Čopova 14 
p.p. 1725
1001 Ljubljana, SLOVENIJAPiškotki     |     Informacije za posameznike po GDPR
© Copyright 2016 Patentna Pisarna      

Spletni piškotki

Spletno mesto patent.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (Več o piškotkih)