Kolektiv Patentne pisarne d.o.o. sestavljamo visoko usposobljeni slovenski in evropski zastopniki za patente, modele in znamke, pravniki, svetovalci za znamke, lingvisti ter administrativno osebje, ki s skupnim delom nudimo našim strankam kvalitetno in celostno obravnavo. Z rednimi izobraževanji in izpopolnjevanji svojega znanja zagotavljamo, da so naše znanje in izkušnje kar se da relevantne ter v skladu s trenutno prakso.

Vizitka zaposlenega

Izobrazba in kvalifikacije

profesorica angleščine in nemščine

Izkušnje

Martina je v Patentni pisarni d.o.o. začela delati že v času študija na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, ko je delala v tajništvu in urejala arhiv. Ko je leta 1990 diplomirala iz angleškega in nemškega jezika s književnostjo na omenjeni fakulteti, se je zaposlila v Patentni pisarni d.o.o. na delovnem mestu svetovalke za industrijsko lastnino, najprej na področju zaščite in vzdrževanja patentov in znamk tujih prijaviteljev v Sloveniji, zadnja leta pa je njeno delo povezano z zaščito znamk domačih prijaviteljev v tujini.

Strankam svetuje glede zaščite mednarodnih in evropskih znamk ali nacionalnih prijav znamk v tujini. Skrbi za pripravo in vložitev dokumentov pri Svetovni organizaciji za intelektualno lastnino in Uradu za usklajevanje na notranjem trgu ter vodi korespondenco z inozemskimi zastopniki. Redno se udeležuje tudi različnih seminarjev ter konferenc, ki jih organizirajo EPO, WIPO, EUIPO, URSIL in ostali ponudniki.

Jeziki

angleščina, nemščina, francoščina

E-mail

#EM#6d6a636f6d76636c48796b7f69637a216378#EM#

Nazaj

logoKontakt

Patentna pisarna d.o.o.
Čopova ulica 14 
p.p. 1725
1001 Ljubljana, SLOVENIJAPiškotki     |     Informacije za posameznike po GDPR
© Copyright 2016 Patentna Pisarna      

Spletni piškotki

Spletno mesto patent.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (Več o piškotkih)