Kolektiv Patentne pisarne d.o.o. sestavljamo visoko usposobljeni slovenski in evropski zastopniki za patente, modele in znamke, pravniki, svetovalci za znamke, lingvisti ter administrativno osebje, ki s skupnim delom nudimo našim strankam kvalitetno in celostno obravnavo. Z rednimi izobraževanji in izpopolnjevanji svojega znanja zagotavljamo, da so naše znanje in izkušnje kar se da relevantne ter v skladu s trenutno prakso.

Vizitka zaposlenega

Izobrazba in kvalifikacije

diplomirana ekonomistka

Izkušnje

Mojca se je zaposlila v Patentni pisarni d.o.o. po končani Srednji ekonomski šoli. Ob delu je diplomirala na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Svetuje strankam pri zaščiti blagovnih in storitvenih znamk na področju Slovenije. Ima dolgoletne izkušnje s poizvedbami o zaščitenih pravicah, pripravo zahtev za registracijo slovenskih nacionalnih znamk ter urejanjem vpisov sprememb v registre URSIL-a (spremembe imena imetnikov pravic, prenosi pravic na nove lastnike, omejitve seznamov blaga in/ali storitev…).

Jeziki

angleščina, nemščina, hrvaščina/srbščina

E-mail

#EM#6d726976666c654778687e6e6279207c79#EM#

Nazaj

logoKontakt

Patentna pisarna d.o.o.
Čopova 14 
p.p. 1725
1001 Ljubljana, SLOVENIJAPiškotki     |     Informacije za posameznike po GDPR
© Copyright 2016 Patentna Pisarna      

Spletni piškotki

Spletno mesto patent.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (Več o piškotkih)