Kolektiv Patentne pisarne d.o.o. sestavljamo visoko usposobljeni slovenski in evropski zastopniki za patente, modele in znamke, pravniki, svetovalci za znamke, lingvisti ter administrativno osebje, ki s skupnim delom nudimo našim strankam kvalitetno in celostno obravnavo. Z rednimi izobraževanji in izpopolnjevanji svojega znanja zagotavljamo, da so naše znanje in izkušnje kar se da relevantne ter v skladu s trenutno prakso.

Vizitka zaposlenega

Izobrazba in kvalifikacije

univerzitetna diplomirana inženirka kemijskega inženirstva
slovenska patentna zastopnica
evropska patentna zastopnica
evropska zastopnica za znamke in modele

Članstvo

Združenje slovenskih zastopnikov za intelektualno lastnino
Evropski patentni inštitut (epi)
Mednarodno združenje za varstvo intelektualne lastnine (APPI)

Izkušnje

Vladimira je po končanem univerzitetnem študiju kemijske tehnologije na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani najprej delala v industriji, leta 1992 pa se pridružila kolektivu Patentne pisarne d.o.o. Leta 1995 je na Uradu RS za intelektualno lastnino (URSIL) opravila strokovni izpit za patentno zastopnico. Od leta 2002 je vpisana kot evropska patentna zastopnica pri Evropskem patentnem uradu (EPO) in od leta 2005 kot evropska zastopnica za znamke in modele pri Uradu Evropske unije za intelektualno lastnino (EUIPO).

Njeno delo obsega svetovanje in pripravo novih patentnih prijav s področja kemije in farmacije ter zastopanje pred slovenskim in tujimi patentnimi uradi, kot sta EPO in WIPO. Ukvarja se tudi s pripravo prijav in zastopanjem v postopkih podelitve dodatnih varstvenih certifikatov pri URSIL-u. Glede na potrebe strank izvaja različne poizvedbe s patentnega področja in področja dodatnih varstvenih certifikatov. V več kot dvajsetih letih se je ob izumiteljih in prijaviteljih, ki so svoje izume patentno ščitili v državah po vsem svetu, in v sodelovanju z lokalnimi patentnimi zastopniki seznanila s postopki pridobivanja patentnih pravic v številnih državah sveta. Svoja znanja ob delu dopolnjuje na izobraževanjih in usposabljanjih, ki jih organizirajo URSIL, WIPO, epi, EPO in ostali.

Jeziki

angleščina, nemščina, francoščina, hrvaščina/srbščina

E-mail

#EM#76736767616b756263497a6a7868607b3e627b#EM#

Nazaj

logoKontakt

Patentna pisarna d.o.o.
Čopova 14 
p.p. 1725
1001 Ljubljana, SLOVENIJAPiškotki     |     Informacije za posameznike po GDPR
© Copyright 2016 Patentna Pisarna      

Spletni piškotki

Spletno mesto patent.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (Več o piškotkih)