Kolektiv Patentne pisarne d.o.o. sestavljamo visoko usposobljeni slovenski in evropski zastopniki za patente, modele in znamke, pravniki, svetovalci za znamke, lingvisti ter administrativno osebje, ki s skupnim delom nudimo našim strankam kvalitetno in celostno obravnavo. Z rednimi izobraževanji in izpopolnjevanji svojega znanja zagotavljamo, da so naše znanje in izkušnje kar se da relevantne ter v skladu s trenutno prakso.

Vizitka zaposlenega

Izobrazba in kvalifikacije

magistra strojništva
slovenska patentna zastopnica
evropska patentna zastopnica
evropska zastopnica za znamke in modele

Članstvo

Združenje slovenskih zastopnikov za intelektualno lastnino
Evropski patentni inštitut (epi)

Izkušnje

Marjanca je diplomirala na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani, kjer je tudi magistrirala. Po končanem študiju je delovala v industriji do septembra 2001, ko se je pridružila Patentni pisarni d.o.o. Izpit za patentno zastopnico pri Uradu RS za intelektualno lastnino (URSIL) je opravila leta 2002 in se istega leta vpisala kot evropska patentna zastopnica pri Evropskem patentnem uradu (EPO). Od leta 2005 je tudi evropska zastopnica za znamke in modele pri Uradu Evropske unije za intelektualno lastnino (EUIPO).

Kot patentna zastopnica sestavlja nove patentne prijave s področja strojništva in zastopa stranke pred slovenskim (URSIL), evropskim (EPO) in mednarodnim (WIPO) patentnim uradom, svetuje strankam pri pripravi strategije zaščite industrijske lastnine, kakor tudi pri reševanju sporov na področju pravic iz patentov in modelov. Redno se udeležuje seminarjev in delavnic s področja industrijske lastnine, ki jih organizirajo URSIL, WIPO, EPO, EPI in drugi.

Jeziki

angleščina, nemščina, hrvaščina/srbščina

E-mail

#EM#6d7b6b6e654576667c6c647f227e67#EM#

Nazaj

logoKontakt

Patentna pisarna d.o.o.
Čopova ulica 14 
p.p. 1725
1001 Ljubljana, SLOVENIJAPiškotki     |     Informacije za posameznike po GDPR
© Copyright 2016 Patentna Pisarna      

Spletni piškotki

Spletno mesto patent.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (Več o piškotkih)